Vergroot je zelfvertrouwen

Wil jij niet meer twijfelen aan jezelf? Niet meer bang zijn? Maar wil je in je kracht staan? Authentiek zijn?

"Ik had dit veel eerder moeten doen. Dit is onbetaalbaar! Ik sta nu steviger in mijn schoenen dan ooit."

twijfelen aan jezelf

De meeste mensen kennen wel momenten of zelfs periodes waarin je twijfelt aan jezelf. Het loopt even niet lekker op het werk, de kinderen luisteren niet, en van al je plannen lijkt maar weinig terecht te komen. Dit kan invloed hebben op je zelfvertrouwen en zelfbeeld. Je begint te twijfelen aan jezelf, en durft niet meer voor jouw mening te gaan staan. Je laat over je heenlopen, en stelt geen of weinig grenzen. Je voelt je steeds waardelozer en zet jezelf nog meer aan de kant. Dit wordt een vicieuze cirkel. Het goede nieuws is dat dit doorbroken kan worden! Je kan je zelfvertrouwen weer vergroten, waardoor de vicieuze cirkel de andere kant op gaat werken. 

Vertrouw jezelf

Jij weet als geen ander waarom jij te vertrouwen bent. Waarschijnlijk weet je ook wat je mindere punten zijn. Vaak zijn we geneigd om onze focus te leggen op onze zwakke punten. Misschien herken je deze gedachtes wel:

  • dat lukt me toch niet
  • ik leer het ook nooit
  • ik ben niet goed genoeg
  • hij/zij kan het altijd beter

Helpen deze gedachtes je meer zelfvertrouwen te krijgen? Nee. Door zo naar jezelf te kijken blijf je letten op wat er niet goed gaat. Met een andere mindset, gericht op groei, kun je dit veranderen. Van het gevoel van altijd falen naar het gevoel van alles aankunnen!

hoe krijg je nu zelfvertrouwen?

Om een stabiel en groot zelfvertrouwen te krijgen, is het belangrijk dat je aan de slag gaat met inzicht, begrip en acceptatie. Jezelf accepteren zoals je bent, en daar je kracht in durven vinden. 

Er zijn eenvoudige en bewezen technieken die jou helpen om meer blijvend zelfvertrouwen te krijgen. Jij mag er zijn, precies zoals je bent. En hoe fijn is het, wanneer je dit zelf ook helemaal uit gaat stralen.

Pak deze kans

Nu tijdelijk voor slechts € 49,- in plaats van € 189,-

Wat krijg je in deze cursus

12 weekse online cursus

12 weken lang ga je werken aan meer zelfvertrouwen. Elke week ontvang je een e-mail met daarin een les en praktische opdrachten.

Kleine investering

Voor de tijdelijke aanbieding van € 49,- krijg je veel waar voor je geld! Voor dit bedrag kan je ook een halve coachsessie betalen.

Zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen! Dit is het doel, wat je ook zeker zult bereiken als je de lessen serieus volgt.

Bonus 1: Inzicht in je Kracht

In dit e-book krijg je meer inzicht in persoonlijke kracht en verandering.

Bonus 2: Je bent prima zoals je bent

Dit e-book gaat over zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen.

Bonus 3: Volg je eigen weg

Hoe fijn is het om vol vertrouwen je eigen weg te volgen? Wat anderen er ook van zeggen? Dit e-book gaat je helpen.

Ik ga ervoor

Nu tijdelijk voor slechts € 49,- in plaats van € 189,-.

Ben je benieuwd hoe anderen deze cursus ervaren hebben? Lees dan verder bij de reviews

We hebben er vertrouwen in dat deze cursus je verder gaat helpen. Maar mocht je na aankoop toch twijfelen? Dan geldt er tot 30 dagen na aankoop een 100% geld terug garantie.