Succes in het leven
Over mij

Over mij

Ik ben een jonge, vrouwelijke dertiger en moeder van vier kinderen. Ik ben altijd op zoek naar hoe dingen beter kunnen, wat me beter laat voelen, hoe ik de kinderen beter op kan voeden. Kortom, meer succes in het leven. Dit bedoel ik niet alleen financieel en materieel, voor mij gaat dat ook over fulfilment en spiritualiteit. Het christelijk geloof is mijn uitgangspunt, daar toets ik ook al mijn bevindingen aan.

Vanuit mijn brede interesse duik ik in verschillende onderwerpen. Om de opgedane kennis voor mezelf goed vast te kunnen houden, heb ik besloten erover te gaan schrijven. Zo hoop ik ook anderen te kunnen inspireren. Daarnaast vormt deze website voor mij een bron van inkomsten, door interessante mogelijkheden aan te bieden waar ik een klein stukje commissie over krijg. Het kost de koper niets meer, maar het geeft mij wel de mogelijkheid om hier tijd in te investeren.

Heb je ook een interessant product, cursus of iets anders en sluit het aan bij mijn visie en interesses? Laat dan vooral van je horen, wie weet kunnen we samenwerken.