Be like Tony!
Be like Tony!

Be like Tony!

Kan jij ook zo ontzettend geïnspireerd raken door Tony Robbins? Ik wel. En soms zou ik dan ook wel wat meer op hem willen lijken. Nu heeft natuurlijk een ieder zijn eigen persoonlijkheid, dus ik ben en zal ook nooit worden zoals hij. Maar ik kan wel leren van wat hij geleerd heeft. Van zijn routines. Van zijn hulpmiddelen. En misschien kan ik jou daar mee inspireren.

Zijn gedachtegoed

Tony Robbins is bekend van zijn seminars voor duizenden mensen. Zijn gedachtegoed is geïnspireerd door NLP, wat staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Deze term hoor je vaker langskomen bij succesvolle mensen zoals Oprah Winfrey en Barack Obama. Ook in Nederland zijn er inmiddels verschillende aanbieders die het mogelijk maken dat NLP door iedereen geleerd kan worden. Zo kun je hier bijvoorbeeld een verkorte opleiding volgen met de meest succesvolle technieken.

De minitrampolines

Als je de netflix documentaire “I am not your Guru” gezien hebt, is het je vast opgevallen dat Tony vaak op een minitrampoline springt. Voordat hij het podium opgaat, springt hij eerst enkele minuten op de trampoline. En ook thuis, tijdens zijn work-out, lijkt de trampoline een vast onderdeel te zijn. Waarom doet hij dat?

Zijn overtuiging is dat het lymfesysteem gestimuleerd moet worden om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Je moet bewegen om lymfevloeistof door het systeem te persen, in zijn opinie is stuiteren op een trampoline de meest effectieve manier om het lymfesysteem te stimuleren.

Daarnaast heeft het natuurlijk ook veel gezondheidseffecten, je krijgt er een strakker lichaam van en het is niet belastend voor je gewichten. Mocht je dit ook willen proberen, kijk dan vooral eens of de Flexbounce wat voor je is.

Meer inspiratie

Wil je nog wat inspiratie van Tony himself? Bekijk dan deze korte motivatie video.